Un dia a pàges


El respecte a la natura i al seu equilibri són les bases del mas La Coromina, situada a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa, i als peus del Puigsacalm.

Us convidem a casa nostra i a compartir el nostre dia a dia a pagès. Us transmetrem com és la vida en una casa de pagès tradicional amb una producció diversificada i, al mateix temps, amb l’especialització i industrialització d’un sol producte, la llet i els seus derivats. I seguint el cicle natural cada estació, gaudirem d’un paisatge i d’una experiència diferent participant en les tasques que formen part de l’explotació d’una granja ramadera.

 

Experimentar, sentir, aprendre i viure en primera persona!


Totes les visites tenen un enfocament didàctic i vivencial. Veurem directament com es realitza la munyida a més de 400 vaques, tocarem la pell suau dels vedells i vedelles acabats de néixer i donarem menjar als animals. A l’espai polivalent, a través de jocs i tallers, tant petits com grans tindreu l’oportunitat d’aprendre més sobre la vida i el metabolisme de les vaques, i la riquesa i les propietats de la llet.

Finalment podreu tastar la llet ATO de les nostres vaques i els seus derivats. A la botiga tindreu la possibilitat de poder comprar tots els productes del mas La Coromina.

 

Reunions i esdeveniments a pagès


A sota mateix del Puigsacalm, dins del marc incomparable de la Garrotxa i entre vaques, gallines, conills, porcs i oques, podreu gaudir de la vida al mas La Coromina, amb la nostra manera de ser i fer, en equilibri amb la natura i respectant-la sempre.

Us oferim la sala polivalent, totalment equipada, per poder-hi fer des de reunions, xerrades o projeccions fins a degustacions o presentacions.

Volem ser el complement que faci especial la vostra trobada o esdeveniment.

 

Sol·licitació d’informació


Les visites per a grups es fan tant en cap de setmana i festius com entre setmana, durant tot l’any.

Per visitar-nos és necessari fer una reserva prèvia a través del formulari de sol·licitud d’informació que trobareu al peu d’aquesta pàgina.

La visita té una durada aproximada d’1,5 hores i té un cost de 4,5 € per persona i, és gratuïta per a menors de 2 anys.

 

Especificacions


El grup és aquell col·lectiu format per un mínim de 45 persones.

El preu del lloguer de la sala polivalent no està inclòs en el preu de la visita, que inclou visita a la granja i una degustació de productes.

 

Sol·licitud d’informació i reserva