RECEPTES

AMANIDA DE MAGRANA I FORMATGE MADURAT DE VACA

 

Aquesta és una recepta molt senzilla i completa alhora, i la farem amb un dels productes de la tardor i que és l’estrella dels antioxidants: LA MAGRANAA banda de les seves múltiples propietats nutricionals, ens va molt bé perquè ens aporta dolçor al plat i equilibra els sabors de la resta de productes: escarola o enciams variats i el formatge madurat de vaca.

MontSerrat Rubio | Cuinant Salut

Ingredients

Escarola i/o enciams variats.

Magrana.

Formatge madurat de vaca Mas La Coromina..

Mostassa.

Mel crua.

Vinagre de poma.

Aigua mineral

Oli d’oliva verge extra


Elaboració

La vinagreta:

1 c.s. mostassa

1 c.p. mel crua

2 c.s. vinagre de poma

1 c.s. aigua mineral

6 c.s. oli d’oliva verge extra

L’amanida:

Només cal que netegem bé els enciams i els centrifuguem.

Pelem les magranes i en treiem tota la grana.

El formatge el tallem a tires ben fines, queda “divertit” pels nens i més agradable al paladar.

Ho posem tot en un plat ben bonic i ho amanim amb la vinagreta.


De vegades el plaer més gran està en les coses més senzilles.

Bon profit!