RECEPTES

MANTEGA DE XOCOLATA

Un esmorzar o berenar ben saludable per a tota la família

MontSerrat Rubio | Cuinant Salut

Això sí que em porta bon records!

Qui no recorda, quan érem petits i la mare ens feia la típica llesca de pa amb oli i xocolata.?
Fixeu-vos que és un dels plats que els grans cuiners del nostre país han recuperat i versionat en els seus menús.
Aquest és un altre esmorzar/berenar ben saludable per la mainada.
Deixem de banda les “Nocilla” i “Nutella” i tornem a quan érem petits i les nostres àvies ens
feien el típic pa amb oli i xocolata.
Nosaltres hem substituït l’oli per la mantega, hi afegim cacau pur i en fem la nostra versió..


Ingredients

Mantega ATO Ecològica

Cacau pur


Elaboració

Deixeu la mantega a temperatura ambient perquè es torni tova, com si fós pomada.

En aquest punt hi afegiu una mica de cacau pur. Tasteu i ajusteu de cacau fins que trobeu el punt que us agradi més de sabor.

Agafem una llesca de pa, que podeu torrar si voleu, i l’untem amb aquesta mantega de xololata.

I per acabar-ho d’arrodonir, al cim hi podeu posar algun ingredient que us faci més saborós encara aquest senzill esmorzar.

Us deixo algunes idees:
 escates de sal Maldon
 làmines de fruits secs (ametlles, avellanes, festucs, anacards,…)
 virutes de coco o coco ratllat
 fruita seca deshidratada o liofilitzada (gerds, maduixetes, nabius, plàtan,…)
 fruita fresca a trossets
 i el que la vostra imaginació us digui!


Bon profit!