Tastets de pagès és una activitat per adults per descobrir de ben a prop el món rural i l’alimentació natural a pagès.


Tastets de pagès és una experiència rural i natural orientada a grups d’adults i equips d’empresa. Reptes culinaris amb productes autèntics en un entorn rural.

L’experiència consta d’una primera part on tindrem el primer contacte amb el producte primari: a l’hort i al galliner.

La segona part: el taller culinari, on manipularem el producte tot repartint les feines, col.laborant entre companys, adquirint coneixements saludables i nutritius i sempre, passant-ho bé i potenciant els valors d’equip, la diversió i la descoberta.


DINÀMICA DE L’ACTIVITAT


Acollida del grup amb una breu presentació de la granja i l’activitat que farem. Tot seguit vindran els preparatius i elaboració: trepitjar l’hort, olorar la terra, descobrir productes, el seu conreu, collir i omplir el cistell, passar pel galliner, collir els ous i cap a cuina.

Al finalitzar el taller es farà un tast conjunt de tot el que haurem preparat i la conversa estarà servida!


MODALITATS DELS TASTETS


TASTET DE TEMPORADA

Les estacions marquen el ritme i la vida de l’hort. Cada tardor, hivern, primavera i estiu ens ofereix una varietat de productes diferenciats. Les temperatures i les pluges també hi tenen a veure. En aquest taller combinem la llet de les vaques, els ous de les gallines i les verdures que ens doni l’hort en el moment de la vostra activitat.

TASTET DE RECEPTARI

Farem un conjunt de receptes que tenen com a base els productes làctics de la granja: llet, mantega, formatge, iogurt i nata líquida. Podeu veure el receptari del nostre blog per saber què podem elaborar. Anar al blog.

TASTET DE L’HORT

Tot l’hort a disposició per descobrir varietats i combinacions per preparar un tast en clau verda.

TASTOUS

Aquí l’ou és el protagonista. Coneixerem a fons el món de l’ou com a producte (propietats, tipus, identificació) i les seves possibilitats culinàries: tècniques de cocció, com el podem menjar i combinar amb altres productes.


Informació de l’activitat


  • Activitat per adults.
  • Grups reduïts, mínim 8 persones.
  • Durada de les activitats: 4 hores (elaboració i tastet a taula).
  • Consulteu preus i horaris a info@maslacoromina.cat
  • La temporada i les condicions climatològiques condicionen en part la disponibilitat i varietat d’alguns productes de l’hort. En funció de la vostra data de reserva ajustarem el tastet o les receptes a cuinar.
  • Per a més informació envieu-nos un correu electrònic a info@maslacoromina.cat