BLOG – NOTÍCIES

Llet ECO ATO – llet ecològica catalana

Mas la Coromina som una granja ramadera ecològica i produïm llet ecològica catalana. Estem a la Garrotxa i la nostra llet és la ECO d’Ato

La nostra llet ecològica, fresca i en bric sencera i semi-desnatada, està produïda exclusivament pel nostre ramat de vaques. Un ramat alimentat a base de farratges de les nostres pròpies pastures i de pinsos ecològics, tractades sense l’ús ni d’antibiòtics ni d’hormones de creixement.

Què significa això? Doncs que la llet ecològica conté menys residus tòxics i contaminants que poden ser perjudicials per a la salut humana. A més a més, la llet ecològica té més nutrients, com la vitamina E, el ferro i l’àcid linoleic conjugat (CLA), que ajuden a mantenir una dieta saludable.

llet ecològica catalana

Màxim respecte pel benestar animal

La llet ECO ATO de Mas la Coromina és produïda per vaques de raça Holstein-Friesian que pasturen diàriment pels camps del voltant del nostre Mas a Joanetes, al cor de la Vall d’en Bas, a la província de Girona.

A Mas la Coromina, el benestar animal és una de les nostres principals prioritats. Les nostres vaques pasturen a prats oberts durant tot l’any i gaudeixen d’un accés constant a l’aigua i als aliments frescos i naturals. El nostre ramat es manté en condicions òptimes de salut gràcies a un sistema de vigilància sanitària rigorós i a la prevenció de malalties mitjançant una gestió responsable dels prats i dels farratges. A més, disposem d’instal·lacions adaptades a les necessitats de les vaques, com ara boxes espaiosos i còmodes, amb palla fresca i ventilació adequada. El nostre compromís amb el benestar animal és la garantia que les nostres vaques són tractades amb el respecte que es mereixen i que la nostra llet és produïda de manera responsable i sostenible. A més, el benestar de les nostres vaques es tradueix en una llet de més qualitat, amb un sabor i unes propietats organolèptiques superiors.

El millor aliments pel nostre ramat

El cicle del camp és tancat per garantir que els farratges que produïm són els millors estàndards de qualitat i de forma respectuosa amb el medi ambient. Això significa que els nostres prats són gestionats de manera ecològica i que no s’utilitzen pesticides ni herbicides químics en la seva producció. A més, les aus i altres animals són benvinguts als nostres prats ajudant-nos a trobar l’equilibri en la biodiversitat i en controlar de manera natural possibles plagues. Aquesta forma de produir farratges garanteix que les vaques que pasturen als nostres prats s’alimenten de forma saludable i natural, la qual cosa es tradueix en una llet de qualitat superior i amb un sabor autèntic.

Màxim respecte pel medi ambient

La producció de la llet ECO ATO de Mas la Coromina és totalment sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Els prats on pasturen les vaques són gestionats de forma ecològica i utilitzem mètodes de producció que no contaminen ni el sòl ni l’aigua, promovent, alhora, la biodiversitat i la conservació dels recursos naturals de la zona.

Qualitat premium

La nostra llet ECO ATO és de qualitat premium, pel fet que es processa amb tecnologia d’última generació i es tracta amb la màxima cura per mantenir tots els seus nutrients i sabor autèntic. A més de no contenir conservants ni additius artificials, la qual cosa la converteix en una de les opcions més saludables i natural.

La opció més sostenible i responsable per als consumidors

L’ECO ATO, la llet ecològica catalana de Mas la Coromina, és una opció sostenible i responsable per als consumidors que busquen productes de qualitat i que estiguin produïts de forma respectuosa amb el medi ambient i el benestar animal. A més, la llet ECO ATO de Mas la Coromina es distribueix a través d’una xarxa de punts de venda locals, la qual cosa ajuda a promoure l’economia de la zona i la sostenibilitat del territori.


TOTES LES NOTÍCIES       |          TOTES LES RECEPTES


Som pagesos, som ecològics i produïm en un 100% la nostra llet ECO ATO natural