Un dia a pàges


El respecte a la natura i al seu equilibri són les bases del mas La Coromina, situada a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa, i als peus del Puigsacalm.

Us convidem a casa nostra i a compartir el nostre dia a dia a pagès. Us transmetrem com és la vida en una casa de pagès tradicional amb una producció diversificada i, al mateix temps, amb l’especialització i industrialització d’un sol producte, la llet ecològica i els seus derivats. I seguint el cicle natural cada estació, gaudirem d’un paisatge i d’una experiència diferent participant en les tasques que formen part de l’explotació d’una granja ramadera.

Experimentar, sentir, aprendre i viure en primera persona!


Totes les visites tenen un enfocament didàctic i vivencial. Veurem directament com es realitza la munyida a més de 260 vaques, tocarem la pell suau dels vedells i vedelles acabats de néixer i donarem menjar als animals. A l’espai polivalent, a través de jocs i tallers, tant petits com grans tindreu l’oportunitat d’aprendre més sobre la vida i el metabolisme de les vaques, i la riquesa i les propietats de la llet.

Finalment podreu tastar la llet ECO ATO de les nostres vaques i els seus derivats làctics. A la botiga tindreu la possibilitat de poder comprar tots els productes del mas La Coromina.

Informació de la visita


Les visites per a grups, aquell col·lectiu format per un mínim de 45 persones, es fan tant en cap de setmana i festius com entre setmana, durant tot l’any.

Per visitar-nos és necessari fer una reserva prèvia a través del formulari de sol·licitud d’informació que trobareu al peu d’aquesta pàgina.

La visita té una durada aproximada d’1,5 hores.

Preus per a grups


CAPS DE SETMANA, FESTIUS I VACANCES ESCOLARS

Adults i nens/es partir de 13 anys: 11,50 € / persona.

Nens/es de 3 a 12 anys: 5,50 € / persona.

Menors 2 anys: gratuït.

ENTRE SETMANA, NO FESTIU I EN PERÍODE ESCOLAR

Adults i nens/es partir de 13 anys: 11,00 € / persona.

Nens/es de 3 a 12 anys: 5,00 € / persona.

Menors 2 anys: gratuït.

Sol·licitud d’informació i reserva


  • MM slash DD slash YYYY