Un espai de reunions tranquil en un entorn rural


Si la teva és una empresa que busca, a més d’un espai de reunions, un indret on viure una experiència única, en contacte amb la natura i els animals, segurament Mas la Coromina som el que estàs buscant.

El respecte a la natura i al seu equilibri són les bases del Mas la Coromina, situat a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa.

Inmersos en un entorn natural privilegiat, als peus del Puigsacalm, a Mas la Coromina disposem d’espais per a reunions amb capacitat de fins a unes 40 persones.

Una granja de vaques amb espais polivalents


Mas la Coromina som, des de fa més de 60 anys, una explotació ramadera amb més de 260 caps de bestiar. Reinventant-nos amb el temps, som des del 2008 una de les 7 granges de llet ATO natura i com hem fet nosaltres, hem reinventat també els nostres espais per acollir avui les vostres reunions i presentacions d’empresa.

Els espais que disposem, totalment integrats a la nostra finca, ofereixen totes les prestacions necessàries per desenvolupar una reunió d’empresa, una presentació de producte, trobades d’associacions i entitats, xerrades, esdeveniments personalitzats, etc.

Els espais disposen de conexió a internet, de projector, tv i si ho desitgeu, podreu comptar amb servei cofee-break i/o càtering.

I si voleu podreu visitar els nostres camps i la nostra granja ecològica, saber com és la vida en una casa de pagès d’avui i conèixer com hem reinventat el nostre projecte, que sense cap dubte, enriquirà la vostra trobada d’empresa a casa nostra.

Informació complementària


Es pot disposar de la sala durant tot el dia.

Capacitat màxima 40 persones.

El preu del lloguer de la sala polivalent no inclou activitats complemetàries, com la visita a Mas la Coromina.

Sol·licitud d’informació i reserva


  • MM slash DD slash YYYY

Volem ser el complement que faci especial la vostra trobada.