BLOG – RECEPTES
Aquesta és una recepta molt senzilla i completa alhora, i la farem amb un dels productes de la tardor i que és l’estrella dels antioxidants: LA MAGRANA. A banda de les seves múltiples propietats nutricionals, ens va molt bé perquè ens aporta dolçor al plat i equilibra els sabors de la resta de productes: escarola o enciams variats i el formatge madurat de vaca.
MontSerrat Rubio | Cuinant Salut
Escarola i/o enciams variats.
Magrana.
Formatge madurat de vaca Mas La Coromina..
Mostassa.
Mel crua.
Vinagre de poma.
Aigua mineral
Oli d’oliva verge extra
La vinagreta:
1 c.s. mostassa
1 c.p. mel crua
2 c.s. vinagre de poma
1 c.s. aigua mineral
6 c.s. oli d’oliva verge extra
L’amanida:
Només cal que netegem bé els enciams i els centrifuguem.
Pelem les magranes i en treiem tota la grana.
El formatge el tallem a tires ben fines, queda “divertit” pels nens i més agradable al paladar.
Ho posem tot en un plat ben bonic i ho amanim amb la vinagreta.