BLOG – RECEPTES

IOGURT AMB COMPOTA DE POMA

 

Els iogurts són una gran font de probiòtics i la fruita cuinada és més fàcil de digerir, ens relaxa i ens aporta escalfor. Els fruits secs són rics en greixos saludables i proteïnes vegetals, ens ajudaran a sentir-nos més saciats i alimenten el nostre cervell!
Us proposem un esmorzar o berenar ben saludable per a tota la família.

MontSerrat Rubio | Cuinant Salut

Ingredients

2 pomes.

Melassa d’arròs.

1 branca de canyella.

Iogurt de Mas la Coromina.


Elaboració

Tallar un parell de pomes a quarts.
Posar a coure en un cassó amb aigua, una cullera sopera de melassa d’arròs i una
branca de canyella.
Quan les pomes estiguin cuites, ho retirem del foc, colem i ja ho podem servir amb el
iogurt.

 

Podem acompanyar aquest plat amb més ingredients: coco ratllat, baies de goji, uns trossets
d’avellanes o altres fruits secs. El que més us agradi!


Bon profit!