BLOG – NOTÍCIES

Granja per visitar amb nens

Sí? Teniu ganes de tocar vaques, vedellets, escoltar com canten els galls, les gallines i les oques? També teniu ganes donar menjar a les vaques que fan la llet ECO d’ATO natura i veure com les munyim? Doncs benvinguts a Mas la Coromina, la granja per visitar amb nens de la Garrotxa!

Mas la Coromina la vostra granja per visitar amb nens si veniu a la Garrotxa

Mas la Coromina estem a la Vall d’en Bas, al petit i bonic poblet de Joanetes, a la Garrotxa! Som una granja ramadera ecològica i productors de la nostra llet ECO ATO natura.

Teniu ganes de conèixer totes les activitats que podeu fer a la nostra granja per visitar amb nens o grups d’amics?

A Mas la Coromina combinem la feina al camp i a la granja amb les visites i experiències a la granja. Un dia a pagès és l’activitat ideal si el que voleu és una activitat per passar-ho bé amb tota la família!

Un dia a pagès

la visita que et permet visitar la nostra granja amb nens i grups d’amics


Un Dia a Pagès és més que una visita familiar a la nostra granja ecològica! Nosaltres mateixos, la Isabel i l’Albert, serem qui us explicarem com és el nostre dia a pagès i tot el que cal fer per aconseguir una llet ecològica de primera!

Parlarem, sí, i us explicarem també mil i un detalls i algun dels nostres secrets! Però, el més important per nosaltres, és que ho podreu veure i viure tot en primera persona!

Començarem la visita a la granja passant per davant del galliner i de l’hort. Un cop a la granja anirem a la sala de munyir. Heu de saber que si sou matiners… podreu veure la munyida en directe! I donarem menjar a les vaques Frisones (les millors vaques lleteres), tocarem els vedellets acabat de néixer i acabarem degustant els nostres productes làctics: la llet ECO ATO natura i els formatges ecològics!

Altres activitats a la granja

Si ja has visitat la nostra granja i ara el que vols és endinsar-te una mica més al món pagès, et proposem dues experiències singulars: Posa’t les botes i Tastets de Pagès. Dues activitats per adults i/o grups d’empreses 100% experiencials!


TOTES LES NOTÍCIES       |          TOTES LES RECEPTES


Som pagesos, som ecològics i produïm en un 100% la nostra llet ECO ATO natural